• Mad
  • Livsstil
  • Helsekost
  • Familie
  • Natur
  • Højtider
  • Træning
  • Harken-universet

Harken-universet

En hyldest til det sunde hverdagsliv

Alt sidebar
Vilkårlig artikel
Søg
  • Velkommen
  • Kategorier
    • Mad
    • Natur
    • Helsekost
    • Livsstil
    • Familie
    • Træning
    • Højtider
    • Danske råvarer i sæson
    • Harken-universet
  • Hvem er vi?
  • Velkommen
  • Kategorier
    • Mad
    • Natur
    • Helsekost
    • Livsstil
    • Familie
    • Træning
    • Højtider
    • Danske råvarer i sæson
    • Harken-universet
  • Hvem er vi?
  • Mad
  • Livsstil
  • Helsekost
  • Familie
  • Natur
  • Højtider
  • Træning
  • Harken-universet
  • Danske råvarer i sæson
  • Familie
  • Harken-universet
  • Helsekost
  • Højtider
  • Livsstil
  • Mad
  • Natur
  • Træning
  • Hvem er vi?
    • Privatlivspolitik
  • Kategorier
  • Velkommen
Danske råvarer i sæson, Helsekost, Natur

Ginkgo biloba – det smukke tempeltræ

læs mere
Danske råvarer i sæson, Mad, Natur

Hjemmelavet brændenældepesto

læs mere
Træning

Hvad betyder træning for mig?

læs mere
  • Livsstil,  Mad

    Der er forskel på fedt

    29. april 2022

    Nogle mennesker mener, at vi helt skal undgå fedt, og det er på sin vis også rigtigt, hvis vi taler om det ”dårlige fedt”. Vores krop har til gengæld brug for det ”sunde fedt” for at fungere optimalt. Men hvad er egentligt forskellen på fedt? Og hvilken type fedt er i grunden god for dig? Det vil jeg gøre dig klogere på her i dette indlæg.

    Fortsæt læsning
    Annette og Charlotte Harken 0 kommentarer
  • Helsekost,  Mad

    Hvad er forskellen på vand- og fedtopløselige vitaminer?

    Du har nok efterhånden hørt, at vitaminer er vigtige for dit ve og vel. Der findes mange vitaminer, og der er faktisk forskel på, hvorvidt de er vand- eller fedtopløselige.

    Af Annette og Charlotte Harken 6. april 2022
  • Livsstil,  Mad

    Kulhydrater er ikke kun noget, man skal undgå

    Der er efterhånden flere og flere, der er blevet en smule kulhydratforskrækkede. Det er da også vigtigt at understrege, at man ikke skal spise uanede mængder af dem, men det er samtidig vigtigt at slå fast, at kulhydrater heller ikke…

    Af Charlotte Harken 18. marts 2022
  • Mad

    Stegt spidskål

    Vi elsker spidskål, og da kålsorten er i sæson, er det oplagt at bruge den i din madlavning netop nu. Du kan for eksempel lave stegt spidskål, som vi har gjort her.

    Af Annette og Charlotte Harken 12. marts 2022
  • Danske råvarer i sæson,  Mad

    Spis sæsonens råvarer – marts

              Når du er nået igennem dette indlæg, har jeg gennemgået alle måneders ”sæsonråvarer” gennem et helt år. Dette indlæg bliver derfor det sidste i serien ”Spis sæsonens råvarer” for denne gang.

    Af Charlotte Harken 12. marts 2022
  • Mad

    Smørstegte ræddiker

    Kender du ræddike? Den skønne rodfrugt er i familie med radisen, og den er faktisk i sæson lige nu.

    Af Annette og Charlotte Harken 12. marts 2022
  • Helsekost,  Livsstil

    Forårsrengøring i kroppen

    Det kan virkelig mærkes på energikontoen, at vi går lysere tider i møde. Forårets velkomst er for mig en oplagt anledning til at lave en indre  forårsrengøring og få ryddet op og ændret dårlige vaner.

    Af Charlotte Harken 10. marts 2022
  • Mad

    Vintersuppe

    Selvom de første forårstegn er på vej, er vinteren stadig over os. Og findes der noget bedre end en varm portion suppe på en grå og kold vinterdag?

    Af Annette og Charlotte Harken 10. februar 2022
  • Mad

    Paneret selleribøf

              Selleribøf er en genial ret, hvis du er vegetar eller blot ønsker flere kødfrie dage, og så er det ovenikøbet nemt at lave og smager skønt.

    Af Annette og Charlotte Harken 10. februar 2022
  • Danske råvarer i sæson,  Mad

    Spis sæsonens råvarer – februar

              Selvom de fleste mest af alt forbinder februar med snaskede fastelavnsboller, så er der altså også en masse fantastiske råvarer i sæson, som er en smule sundere.

    Af Charlotte Harken 10. februar 2022
  • Helsekost,  Mad

    Husker du kostfibrene?

    Jeg er stor fan af kostfibre, fordi de har så mange gunstige egenskaber, der gavner vores system. Jeg vil i dette blogindlæg guide dig igennem, hvorfor kostfibre er så vigtige, og hvorfor de gavner din krop.

    Af Annette Harken 2. februar 2022
 Ældre indlæg
Facebook Instagram Pinterest
Harken-universet
2025 Harken-universet © | Bard Tema af WP Royal.
Tilbage til toppen