
Isbarer med hindbær og hvid chokolade
August måned byder på en masse lækre bær, og vi synes personligt, de sød-sure bær smager endnu bedre, når de spises sammen med is. Vi har derfor udviklet en opskrift på lækre isbarer med hindbær og hvid chokolade, og de smager forrygende!
Selvom vi her har brugt hindbær, kan du sagtens bruge andre bær. Du kan også vælge at blande forskellige bær, hvis du foretrækker det.
Ingredienser:
- 500ggræsk yoghurt
- 100ghvid chokolade
- 100gfrosne eller friske hindbær
Du kan med fordel pynte isbarerne med forskellige toppings efter smag og behag., Vi kan for eksempel anbefale hakket mørk chokolade, mandler, hampefrø, friske bær og frysetørrede hindbær.
Sådan gør du:
Kom hindbærrene op i en gryde og kog dem sammen til en puré. Hæld herefter puréen i en skål og lad den køle af.
Smelt den hvide chokolade i vandbad og bland den sammen med hindbærpuréen. Tilsæt nu den græske yoghurt og bland de tre ingredienser godt, indtil du har en ensartet masse.
Beklæd et fad eller en bageform med bagepapir og fordel ismassen heri og pynt med diverse toppings.
Sæt isen i fryseren i minimum tre timer og skær den herefter ud i mindre stykker, så du får isbarer, der er lige til at hapse.
Put isbarerne tilbage i fryseren og tag det ønskede antal op, når de skal spises. Lad dem gerne tø en smule op, inden du sætter tænderne i dem.
Hvis du vil vide mere om, hvilke råvarer der ellers er i sæson her i august, kan du læse Charlottes blogindlæg i serien ”Spis sæsonens råvarer”. Her sætter hun hver måned fokus på Danmarks fantastiske råvarer. Du finder indlægget her.
/Annette og Charlotte Harken
Du vil muligvis også synes om

Bananpandekager er også en favorit hos os
21. januar 2021
Kulhydrater er ikke kun noget, man skal undgå
18. marts 2022