
Grøn forårsjuice
21. maj 2021
Spinat, asparges og mælkebøtter er alle en del af maj måneds råvarer i vores serie ‟Spis sæsonens råvarer‟. Det fik mig til at tænke på, hvordan disse råvarer kan indgå i en grøn juice, og den opskrift vil jeg dele med dig.
Hjemmepresset juice er en nem vej til at få en masse grønt og frugt. Det er desuden en smart måde at få brugt sine halvtriste grøntsager på, i stedet for bare at smide dem ud.
Ingredienser til et stort eller to små glas grøn juice:
- 2 appelsiner
- 1 håndfuld friske mælkebøtteblade
- 1 håndfuld friske spinatblade (kan også være frosne)
- 4 stilke asparges
Sådan gør du:
Skræl appelsinerne og skyl de resterende grøntsager. Juice herefter alle ingredienserne i en juicepresser.
Jeg kan anbefale dig at lave en stor portion, når nu du alligevel har fundet din juicepresser frem, så har du også juice til et par dage. Juicen kan holde sig på køl i 2-3 dage i en lufttæt beholder eller flaske.
Skål!
/Charlotte Harken
Du vil muligvis også synes om

Smoothie med skvalderkål
12. juni 2021
Binyretræthed – der er hjælp at hente!
4. marts 2021
En kommentar
Pingback: